CAIETUL VISURILOR

Conceput în peste zece ani, ”Caietul visurilor - Metoda Mandachi” este cel mai complet manual de autoeducare vocațională de pe piața din România. Practic, odată ce completezi acest caiet , devii coautorul cărții. Vei renaște și îți vei rescrie istoria! Această lucrare este pentru suflet, pentru corp, pentru pasiune, pentru acțiune. După ce-l vei completa, viața ta nu va mai arăta niciodată la fel.
VREAU CAIETUL
Caietul Visurilor

LECȚIA DE ÎNȚELEPCIUNE

”Lecția de înțelepciune” este o antologie de maxime, aforisme și reflecții. În total, câteva sute de citate culese din peste 100000. Inițial, cartea a fost concepută ca să genereze profit: autorul antologiei, Ștefan Mandachi, a realizat această lucrare în 2007, pe când avea 21 de ani, ”din iubire față de arginți”, așa cum a subliniat în prefață Întrucât în primă fază obiectivul a fost obținerea independenței financiare prin vânzarea unei culegeri cu reflecții și citate, în urma unor eșecuri consecutive în vânzări, proiectul a fost abandonat.
După 13 ani, cu prilejul seminarului educațional Patron X din luna decembrie 2020, Ștefan Mandachi (care se intitulează culegător, nu scriitor) a decis reeditarea volumului sub umbrela unui design împrospătat și cu un nou obiectiv: să ajute, să inspire, să motiveze, să îmbogățească cititorii.
VREAU LECȚIA
Caietul Visurilor

CAIETUL DE STRATEGIE

Poate sună prea pompos ”Caiet de strategie”. Dacă te irită în vreun fel acest termen, ”strategie”, ia un pix și taie-l de pe copertă. ”Ciorna milionarului” asta trebuie să fie: o ciornă! Trebuie să fie sudoare, muncă, pasiune, scop. Dar orice capodoperă nu se poate naște fără schiță, fără greșeli, fără încercări. ”Caietul de strategie – Metoda Mandachi” nu este o agendă ci este un instrument, o armă, un ghid, un prieten. Este capodopera ta în anul 2021.
Peste 350 de pagini gândite și conceptualizate în jurul unui exemplu personal. Finish strong! Unul dintre cele mai prețioase principii în afaceri este ”finish strong”, adică termină treaba în forță!
Cu toții ne dăm cocoși la fiecare început de an. Termină în forță anul! Este mult mai important. Cei mai mulți se umflă în pene în ianuarie, iar în octombrie sau decembrie sunt în genunchi.
Această lucrare nu este pentru parfumul îmbătător și înșelător al începuturilor. Este o unealtă care trăiește prin proces, pentru acțiune și continuitate. Dacă-l cumperi doar pentru câteva mâzgâleli din luna ianuarie, ca să-ți justifici lenea, mai bine aruncă banii pe ferestră. Aplică, răspunde și acționează la provocările din caiet și îți vei schimba viața! Garantează autorul, pe a cărui exemplu se bazează întreaga lucrare.
VREAU CARTEA
Caietul Visurilor

PACHET FULL EDUCATIONAL

Pachet format din:

  • ”Caietul visurilor - Metoda Mandachi”
  • ”Lecția de înțelepciune”
  • ”Caietul de strategie – Metoda Mandachi”
VREAU PACHETUL
Pachet full educational