CAIETUL VISURILOR

Totul a început pe când aveam 19 ani şi niciun ban în buzunar. Întreţinut de părinţi, deci dependent, şi fără nicio direcţie în viaţă. Nici când am început Facultatea de Drept (pe care am şi absolvit-o), nu eram sigur că îmi ştiam menirea și misiunea în viață. Însă îmi doream din toată fiinţa să mă descopăr şi să devin bogat și de succes. Nu mă gândeam la împlinire sufletească, pe atunci voiam doar independență și prosperitate. Evident, lucrurile nu s-au petrecut peste noapte, dar fără conceptul de bază al acestui caiet, nu știu care ar fi cursul vieții mele.

În prima fază, Caietul Visurilor a avut o formă rudimentară: un panou de plută pe care am prins în pioneze fotografii care mă inspirau. Fără detalii, fără date-limită. Şi dormeam cu el la cap, să fiu sigur că adorm şi mă trezesc cu acele imagini în faţa ochilor.

E adevărat, a fost nevoie de timp să pricep că, fără claritate în setarea obiectivelor, fără sondarea în adâncul fiinţei mele în căutarea vocaţiei, fără muncă şi perseverenţă, fără pasiune în ceea ce fac, dar mai ales fără capacitatea de a visa, mi-aş fi ratat viaţa. Da, lucrurile nu au picat din cer, ci s-au construit cu muncă, greşind, experimentând (doar nu te gândeşti că am stat doar să visez), dar având mereu claritate în minte asupra a ceea ce urmăream să obţin.

Iar dacă eu am reuşit, nimic nu te opreşte nici pe tine. Eu sunt dovada că se poate. Cred cu tot sufletul că (o mare parte din) tot ce am realizat a fost datorită acestui caiet.

Mi-am aflat vocaţia, mi-am înţeles sensul, mi-am găsit resursele să mi le pun în valoare, iar în prezent conturile îmi arată cifre cu multe zerouri, în euro.
Caietul a fost ghidul, busola, talismanul meu. Şi nu, nu te gândi că vei intra pe un tărâm “woo-doo” sau supranatural. Dacă vei citi “Puterea extraordinară a subconştientului” de Joseph Murphy vei înţelege mai bine cum poate acţiona acest instrument, caietul, asupra psihicului tău şi cum îţi ordonează gândirea, îţi scoate la suprafaţă aspiraţiile şi cum te forţează să visezi concret, dacă pot spune aşa. Îţi antrenează mintea spre atingerea scopurilor şi te ajută în lupta cu autosabotajul pe care toţi îl practicăm cu noi înşine.
Multe dintre secţiunile care se regăsesc acum în Caietul Visurilor conceput de mine le-am adăugat în urma experienţei acumulate, a informaţiilor dobândite, a greşelilor făcute între timp şi a researchului asupra acestui tip de produs, pentru a-l crea cât mai util şi valoros.
E o versiune updatată şi performantă faţă de ce am folosit eu, care să te ajute să îţi atingi şi tu obiectivele, după ce ţi le-ai setat, să te cunoşti, să te descoperi, să te verifici şi să te dezvolţi.
Însă, fără tine, Caietul Visurilor este inutil. Nu poate face nimic. Tu poţi să alegi să-l foloseşti şi ai libertatea de a testa cum funcţionează, dar nimic nu se va petrece dacă nu vei acţiona!
Aştept să-mi spui povestea ta şi dacă am avut dreptate. Succes!

  • VISEZ.
  • DECI EXIST
Vizionează
Video Caietul Visurilor
  • ”Dacă nu îți permiți să achiziționezi acest caiet, îți dau permisiunea să-l copiezi în totalitate pe un caiet simplu. Lipește fotografiile, scrie visurile exact ca în caietul meu. Nu m-am gândit să mă îmbogățesc din vânzarea de caiete.
  • Este pasiunea vieții mele să ajut oamenii să-și descopere vocația. Intră pe blog și făți-l singur, poate ieși mai ieftin!”
BLOG
Ganduri