Politică de rambursări și returnări

Conform OUG 34/2014 UTILIZATORUL are dreptul de se retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care UTILIZATORUL sau un terț desemnat de acesta, intră în posesia fizică a produselor.

UTILIZATORUL trebuie să-și exercite dreptul de retragere prin informarea PROPRIETARULUI cu privire la decizia sa de a va retrage din contract, utilizând o declarație neechivoca. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient ca UTILIZATORUL să trimită comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

PROPRIETARUL va restitui sumele achitate de către UTILIZATOR, inclusiv costurile livrării, în cazul returului integral.

ARTICOLUL 9. Dreptul de retragere.

(1) Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menționată la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data încheierii contractului, in cazul contractelor de prestări de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vânzare, sau:

(i) in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs.

La returnare, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost primit, fără urme de uzura.

Condițiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în art. 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Nu pot fi returnate produsele care prezinta urme de lovire, deteriorare, uzură și sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare

CLAUZE SPECIALE

PROPRIETARUL și PARTENERII SĂI, implicați în organizarea de seminarii online nu sunt și nu vor fi răspunzători pentru informațiile prezentate în cadrul acestora și nu vor oferi nici un fel de garanție expresă sau implicită.

UTILIZATORUL își asumă toată răspunderea și riscurile care ar putea reieși din încrederea acordată participării sale la seminarii.

Nici o opinie, sfat sau declarație a PROPRIETARULUI și/sau PARTENERILOR săi, fie că este făcută prin intermediul site-ului sau în cadrul seminariilor, nu creează nici un fel de garanție sau obligație pentru aceștia.

PROPRIETARUL și PARTENERII săi nu oferă nici o garanție, aprobare și nici nu își asumă responsabilitatea pentru sfaturile și informațiile oferite oral sau scris, obținute de UTILIZATOR din partea PROPRIETARULUI și PARTENERILOR săi, iar UTILIZATORUL este unica persoană răspunzătoare pentru orice pierdere, de orice natură, suferită.

În cadrul limitelor legale, UTILIZATORUL este de acord și își asumă în mod expres faptul că nici PROPRIETARUL și nici entitățile care alcătuiesc acest brand, asociații lor, furnizorii lor, colaboratorii ori reprezentanții săi nu sunt și nu vor fi ținuți răspunzători  față de UTILIZATOR sau orice terț pentru orice incidente, consecințe, daune directe sau indirecte (inclusiv dar fără a se limita la pierderea unor afaceri, pierderea unor date sau informații ori pierderea profitului) în temeiul oricărui contract sau neglijență în legătură cu seminariile organizate și/sau materialele prezentate pe în cadrul acestora.

Dacă articolul a fost Contactați-ne la {email} pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

  Calculează transport
  Aplică cupon reducere
  Cupoane de reducere disponibile
  imogen5 Obține 5% reducere
  jaxi5 Obține 5% reducere
  Unavailable Coupons
  alessia10 Obține 10% reducere
  decembrie Obține 10% reducere
  lc10 Obține 10% reducere
  viitor Obține 10% reducere